FERIE APARTMENTS


För att möta alla önskemål Precise resorts erbjuder ett stort urval av boendealternativ, från hotellrum till semesterlägenheter.

EL ROMPIDO

Precise El Rompidos lägenheter På vårt lägenhetshotell kan du njuta av en underhållande familjesemester eller längre vistelse (med självhushåll). På anläggningen finns 305 fullt utrustade och bekväma lägenheter med ett eller två sovrum, omgivna av unik natur.


MARINA WOLFSBRUCH

Våra semesterlägenheter ligger nere vid hamnområdet med fri utsikt över den livliga småbåtshamnen.Samtliga semesterlägenheter är försedda med flera sovrum, ett stort vardagsrum och ett bekvämt utrustat kök; en del av lägenheterna har även ett uterum.


RUGEN

En semesterby med 86 bekväma tvåvåningsvillor omgivna av vacker landsbygd, med breda gräsmattor, och på kort promenadavstånd från hotellet.De flesta av lägenheterna ligger antingen på markplan eller den övre våningen, medan en del har två våningar.


SCHWIELOWSEE

De lyxiga lägenheterna i Key West i USA har två bostäder (2-3 rum). Lyxiga lägenheterna har traditionella amerikanska träskonstruktioner och ger en känsla av utrymme, individualitet och lyx som är unikt för exklusiva fritidshus.


FöLJ OSS

Facebook Instagram