Bokning möjlig utan kreditkort
Boka
+34 959 834 326

GOLF

Precise El Rompido har en magnifik golfbana på 36 hål, som är omgiven av tallar och apelsinträd och sträcker sig över våtmarkerna ner mot Atlanten, med fantastiska vyer. Naturens krafter är tydliga utefter hela banan, vilket gör golfrundan till mer än utövandet av en sport – den blir ett nöje för alla sinnen.

Den norra golfbanan rankas bland Europas 1000 bästa tack vare dess imponerande och innovativa design. Den södra golfbanan är lämplig för spelare på alla nivåer.

Ett unikt klimat med mild väderlek och över 300 solskensdagar om året gör El Rompidos golfhotell till den perfekta destinationen för golfresenärer året runt.

GOLFBANOR

36-hålsbanan, med design av Alvaro Arana, har getts en spektakulär naturlig inramning som gör varje golfrunda till en sant sensorisk upplevelse.


GOLFSKOLA

Vill du lära dig att spela golf eller ta ett par lektioner för att förbättra din sving? Kom till El Rompido Golf Club & School och få vägledning av skolans chef, den skotske mästaren Peter Ballingall, som är ett av Europas mest kända proffs.


FöLJ OSS

Facebook Instagram