Bokning möjlig utan kreditkort
Boka
+34 959 834 326

EVENEMANG

Precise Resort El Rompido utgör en mycket speciell bakgrund för affärsmöten, konferenser och evenemang. Orten är vackert belägen på den andalusiska atlantkusten, erbjuder en mängd 5-stjärniga bekvämligheter och är lättillgänglig via flyg från hela Europa. De närmaste flygplatserna är Faro och Sevilla. Du kan välja bland en mängd imponerande lokaler med rymliga och unika interiörer, stora trädgårdar och välutrustade bankettsalar. Evenemangsbesökare kan bokas in på anläggningens 196 lyxiga rum och sviter och utnyttja dess 5-stjärniga bekvämligheter, från golfbanor i världsklass till välgörande spa-behandlingar. Vårt konferens- och evenemangsteam tar hand om alla detaljer och ser till att ditt evenemang blir både framgångsrikt och minnesvärt.

BRÖLLOP

Precise Resort El Rompido är den perfekta platsen för ett bröllop, en smekmånad, en speciell årsdag eller en romantisk semester. Fantastiska naturliga omgivningar, utomordentlig arkitektur och välansade trädgårdar skapar den idealiska bakgrunden för en oförglömlig tillställning. Vår professionella bröllopskoordinator skräddarsyr din stora dag efter dina önskemål om allt från tema, upplägg och catering till blomsterarrangemang och dekorationer, och gör drömbröllopet till verklighet.


MÖTEN OCH EVENEMANG

Precise Resort El Rompido erbjuder den perfekta miljön för möten och evenemang. På avstånd från storstadsbruset, och med lättillgängliga transportförbindelser, erbjuder vi rymliga och unika interiörer, stora trädgårdar, välutrustad bankettsal med upp till 200 sittplatser och avancerade konferenslösningar. Vårt konferens- och evenemangsteam tar hand om alla detaljer och ser till att ditt evenemang blir både framgångsrikt och minnesvärt.


FöLJ OSS

Facebook Instagram