Bokning möjlig utan kreditkort
Boka
+34 959 834 326
Dining

MATUPPLEVELSER PÅ HOTELLOMRÅDET

BINIDALÍ RESTAURANT

Njut av fantastiska säsongsanpassade rätter i en stilfull miljö på Binidalis restaurang med terrass.

Hotellets bufférestaurang erbjuder en uppsjö valmöjligheter. Här kan du botanisera bland internationella och andalusiska rätter, och låta både ögon och smaklökar underhållas av de utsökta specialiteter som tillreds vid matlagningsstationen. De allra färskaste ingredienser kombineras till en spännande uppvisning i smak och talang.

LA GALEA BAR

Mitt i hotellobbyns hjärta ligger La Galea Bar, den perfekta platsen att träffas, mingla och slappna av. Njut av uppfriskande och välblandade cocktails, regionala viner och öl på tapp i gott sällskap med ett urval lokalt inspirerade rätter.

SON SAURA TERRACE

Föreställ dig en plats där tiden tycks stå still. Där chilloutmusik skapar en känslofylld atmosfär och El Rompidos milda bris smeker din kind. Då har du en typisk eftermiddag på Son Sauras terrass. Perfekt för lite kvalitetstid med din partner eller dina vänner medan ni tillsammans provar några av de exotiska och subtila smaker som vår exklusiva cocktailmeny har att erbjuda.

SON SAURA NIGHT CLUB

Njut av lysande livemusik eller atmosfärisk chilloutmusik på Son Sauras eleganta nattklubb. Luta dig tillbaka och lyssna på dina favoritlåtar samtidigt som du smuttar på professionellt blandade, exotiska cocktails.

EL FARO UTESERVERING

Restaurangen El Faro ligger intill simbassängen och är ett charmerande vattenhål, där du kan njuta av uppfriskande drinkar och ett brett utbud lätta rätter, inkluisve färska och ugnsbakade eller grillade fiskrätter.

MIDDAG PÅ RUMMET

Upplevelsen av lyxrestaurang kan även bekvämt och behändigt återskapas på rummet eller i sviten om så önskas. När som helst på dygnet kan du välja bland de många kulinariska alternativ som erbjuds på vår noggrant komponerade meny.

FöLJ OSS

Facebook Instagram