Bokning möjlig utan kreditkort
Boka
+34 959 834 326
Dining

APARTMENTS DINING

ATALIS BUFFET RESTAURANT

I vår bufférestaurang kan du njuta av ett kreativt kök med ett brett utbud lokala och internationella rätter. Låt dig även underhållas av våra matlagningsstationer. Högkvalitativa kött- och fiskrätter serveras både till lunch och middag.

EL LAGO

El Lago ligger i en grönskande trädgård intill simbassängen och erbjuder autentiska italienska rätter tillagade av färska ingredienser efter säsong. Skäm bort dig själv med att prova på vår samling av sherryviner och grappor. En perfekt kopp kaffe finns alltid tillgänglig för kaffeälskare under dagtid.

BINIBECA LOBBY BAR

Det här är klubbens hjärta, en lobbybar som du kan titta in på för en aptitretare, ett samtal efter middagen eller lite chilloutmusik borta från underhållningszonerna.

CALA BLANCA

Om du vill njuta av El Rompidos solnedgång medan du smuttar på en cocktail eller nattfösare är Cala Blanca Bar idealisk. Baren är ett exotiskt område vid poolen där du verkligen kan slappna av.

MACARELLA BAR

Macarella Bar väcker lägenheterna till liv. Baren är centrum för underhållningen nattetid och den avslappnade och positiva miljön gör den till en perfekt spelplats för familjens nöjen. Här står barnen i centrum, med aktiviteter som ansiktsmålning, minidisco, Disney-shower, lekar och barnkaraoke, samtidigt som föräldrarna kan dra fördel av en bar med fullständig service.

BUTIK

I Precise Resorts butik hittar du ett väl avvägt utbud av hushållsvaror, hygienartiklar, kontorsmaterial, tidningar, drycker, godis, mjölkprodukter, färsk frukt och grönsaker, såväl som souvenirer och strandsaker. Vi hänvisar till receptionen för information om öppettider.

FöLJ OSS

Facebook Instagram