Bokning möjlig utan kreditkort
Boka
+34 959 834 326

DESTINATION EL ROMPIDO

Fiskebyn El Rompido är belägen bakom en sandig halvö och utgör det perfekta exemplet på vad det är som gör Andalusiens Costa De La Luz så unikt. Livet här är lugnt och stilla – att komma hit är som att resa tillbaka i tiden. Byn ligger vid floden Piedras mynning, där det lugna vattnet skyddas av en lång sandbank. När du sträckt ut dig på strandremsan har du en fantastisk utsikt över sanden, Flecha del Rompido och det lugna havet framför dig.

Området är perfekt för en simtur och även ett av de bästa ställena i Andalusien för att bättra på solbrännan. Om du vill ha lugn och ro kan du boka en fiskebåt i hamnen för en tur till Flecha. På tillbakavägen strosar du med fördel genom El Rompidos mysiga, smala gränder ner till strandkantens avslappnade tapasbarer och njuter av den fantastiska solnedgången. Bättre än så här kan Spanien knappast bli!

När du känner att du vill röra lite mer på dig är du på rätt ställe – El Rompido har både en småbåtshamn, idrottsklubb och golfklubb, som erbjuder aktiviteter som segling, dykning, windsurfning, draksurfning, fotvandring och framför allt golf. På vårt golfhotell i El Rompido finner du en magnifik 36-håls golfbana. I El Rompidos omgivningar hittar du även Aquopolis Cartayas vattenpark och racingbanan Karting de Cartaya, där hela familjen kan njuta av en oförglömlig dag tillsammans.

Alternativt kan du ge dig hän åt det fantastiska landskapet; vandra omkring och studera fågellivet i områdets oförstörda, skyddade våtmarker medan du andas in de storslagna vyerna från den atlantiska kusten. För att nå naturområdet i floden Piedras våtmarker och Flecha de El Rompido följer du den lilla stigen från fyrtornet mot Caño Del Tendal till Pradera de San Isidro.

Oavsett vad du beslutar dig för att prova på kommer din vistelse på vår semesterort att ge dig en uppsjö anledningar att förälska dig i den här charmerande delen av Spanien.

FöLJ OSS

Facebook Instagram