Bokning möjlig utan kreditkort
Boka
+34 959 834 326

PRECISE RESORT EL ROMPIDO

Precise Resort El Rompido är en fridsam och vacker tillflyktsort belägen i en pittoresk fiskeby på Costa de la Luz på bara en timmes avstånd från Sevillas och Faros respektive flygplatser.

Semesteranläggningen ligger omgiven av ett underbart kustlandskap, mitt i hjärtat av en enastående golfbana och Marismas del Río Piedras, ett skyddat område med unik naturlig skönhet.

Kanske vill du utforska regionens kulturella och naturliga underverk, eller helt enkelt bara njuta av det goda livet – här kan du prova på allt från en runda golf till en seglats vid solnedgången, en avslappnande eftermiddag med spa-behandlingar, eller dagens fångst tillsammans med ett glas vin. Varje dag på El Rompido Golf & Beach Resort erbjuder nya, spännande möjligheter.


BOENDE

Våra rum och sviter erbjuder komfort och kvalitet, i en omgivning fyllt av naturlig skönhet. Nutida design och neutrala toner i kombination med en häpnadsväckande utsikt från balkonger och uteplatser skapar en modern och rymlig känsla. För att kunna tillgodose alla typer av behov och önskemål erbjuder anläggningen både ett 5-stjärnigt hotell och ett 4-stjärnigt lägenhetshotell för familjer.


Dining

MATSERVERINGAR

Precise Resort el Rompidos restauranger serverar utsökta rätter efter säsong med unika andalusiska smaker. Både hotellet och lägenhetshotellet ståtar med en mängd olika matställen och vattenhål; det breda urvalet matupplevelser omfattar allt från restaurangbuffé till rumsbetjäning på hotellet.


VÄLBEFINNANDE

El Rompido är ett sinnestillstånd och en livsstil. Det är en fridfull plats, där avslappning och välbefinnande går hand i hand. Våra unika spabehandlingar och fitnessprogram hjälper dig att upptäcka ett nytt välbefinnande som stannar kvar hos dig långt efter att du lämnat oss.


FAMILJER OCH BARN

Precise Resort El Rompido är en familjevänlig semesteranläggning med både bekvämligheter och program speciellt för barn. Vår barnklubb och den stora mängden tillgängliga aktiviteter (under dagtid) ser till att våra yngre gäster tas lika väl om hand som de vuxna.PRECISELY FOR YOU

FöLJ OSS

Facebook Instagram